New York

Dagen i New York var väldigt rolig och New York är en väldigt häftig stad, så den ska jag åka till någon helg igen! 
 
 
Bildbomb 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Training School

 
 
Just nu befinner jag mig i mitt rum hos min värdfamilj, det känns så konstigt att bo hos någon annan, men de är väldigt snälla så det ska nog gå bra när jag har kommit in i det! Dagarna på skolan var långa och man var väldigt trött eftersom kroppen inte har justerat sig från tidskillnaden. Men man tog sig igenom den, för träffade väldigt många trevliga människor där och några som skulle bo runt Chicago, vilket är skönt så man har någon att träffa på sina fria tid.
 

Äntligen framme

 
 
Nu befinner jag mig på skolan strax utanför New York, där vi ska var några dagar innan vi åker till våra värdsfamiljer. Flygresan gick bättre än förväntat var inte alls jobbigt att åka dem åtta timmarna från London till New York. Hade jätte trevliga reskamrater som också åker som Au-pair. Idag har varit ganska jobbig då jag känner att min kropp inte har hängt med tidskillnaden, så är väldigt, väldigt trött, men det funkar. Idag har vi haft klasser hela dagen, där vi lär oss lite om om barnomsorg. Vädret här I New York går inte att klaga på då är 30 grader och soligt väder idag. 
 

I morgon gäller det!

 
 
 
Imorgon bär det av mot Amerika, ska vara på Kastrup vid elva tiden imorgon och där ska möta upp de andra
Au-pairerna som åker från Kastrup. Har packat klart nu, har en del övervikt, men att få plats med sitt liv i en resväska på 23 kilo är lite halvt omöjligt.  Tänkte även passa på att vissa min fina paket innan de blir halvt mosade i resväskan.  
 
 

Nervöst


 
 
Nu är det bara två dagar kvar tills planet lyfter, börja bli ganska nervöst, även om jag vet att det kommer bli bra. Men nervositet hör till om man ska göra något nytt. Men det är en ganska jobbig känsla. Under dessa dagarna är det packning och fixa saker som gäller. Sen är det dags att säga hejdå, till sina nära och kära, vilket kommer bli ganska jobbigt, men de kommer finnas kvar när jag kommer om ett år, så jag ska ha ett underbart år! 

Snart Avresa!

Nu är det snart bara två veckor kvar tills mitt plan lyfter till USA. Jag är både nervös och förväntansfull. Det ska bli roligt, bo ett år i staden Chicago och ta hand om två pojkar en på två år och en på åtta år. Har börjat försöka se vad jag ska ha med mig, men det är väldigt svårt att packa inför ett år, men det kommer säkert gå tillslut.