What Happened

Bilderna är från några veckor sedan då Nu-Nu sett min kamera och säger I want to take a picture haha. 
 
Men en liten uppdatering av de senaste dagarna
 
I lördags blev det ingen utgång, men var nog lika bra det då jag var helt slut. Så bäddade ner mig och kollade på Revenge istället.
 
I söndags så skulle jag egentligen på Au-apair möte, kom dit där vi skulle vara och ser att resturangen vi skulle träffa på var stängd och skulle precis ta fram min LCC mobilnummer och ringa henne, men helt plötsligt dog min telefon. Ja så fick gå hem igen då jag inte hade någon aning var de var någonstans. Sen på eftermiddagen så åkte jag och hämtade upp Amanda och åkte till Ikea. På Ikea mötte vi upp Moa. Vi åt såklart köttbullar, känns lite som hemma när man äter det, speciellt då jag var på Ikea hemma väldigt ofta och åt, det ända som saknades nu var min vän Alva.  Vi köpte lite smått och gott som doftljus, kakor och lite annt smått och gott. 
 
I måndags så började jag jobba vid halv 11, körde min värdmamma till jobbet och sen hade jag NU-NU, vi lekte lite med bilar, som är hans favoritsyssla innan det var dags för lunch och naptime. Tog det mest lungt och så under tiden hann sov och försökte kolla upp lite till resor jag vill göra under året. Sen hämtade jag Keene med bil och det var snöigt ute, så det var ganska läskigt då bilen några gånger inte ville bromsa och jag med bromsen i botten. Tur är att man håller avstånd så inget händer. Sen var vi en stund hemma, tills hela familjen gick ut och åt. Åt pasta med svamp, vilket smakade sådär. Men pannacottan jag hade till efterätt var riktigt god. Sen hem, tände ljus i mitt rum och bäddade ner mig och kollade på Revenge. 
 
Idag så trotsade jag min säng, och gick upp ganska tidigt för att åka till Amanda för att träna med Amanda och Kai, blev ett härligt träningspass. Efter vi tränat så spelade vi lite Tv-spel, nästan glömt bort hur roligt det egentligen är att spela Tv-spel. Sen var det en vanlig jobbdag för mig, fast slutade ganska tidigt vilket är skönt. 
 
Idag är det även bara 10 dagar tills jag befinner mig i NY, jag är så taggad!

Friends and movie!

 
 
 
 
 
 
Igår så var jag och några vänner och först åt, sen så åkte vi mot en biograf för att se den nya Hunger games filmen: The catching fire. Så grymt bra film, så den rekommenderas att se. Efter filmen åkte jag och Rebecca hem till Amanda för att vi skulle sova där. Väldigt lyckad fredagkväll. Snart ska jag jobba en stund innan det är dags för Utgång! 
 

Two weeks to New york

 
 
 
 
 
 
Idag är det exakt två veckor tills jag befinner mig i New York med bäste Emma, jag är så taggad. Ska bli skönt att koppla väck allt och bara njuta för en helg och komma bort från allt. Det ska bli så roligt.

Bönan

 
Idag har jag haft Nu-Nu hela dagen, vi lekte först lite inomhus med bilar och lite så, sen så skulle vi egentigen bara ta en liten promenad men blev att vi gick till bönan och var där ett tag. Nu-Nu var så trött när vi kom hem och det blev naptime direkt. Då pratade jag en stund med Mamma och Pappa, när vi hade sagt hejdå så städade jag undan lite här. Sen blev det dem vanliga rutinerna. och snart ska jag se Revenge! 

Tisdag 19 nov!

 
 
 
Igår så började jag inte förrän vid tre, skypade med Alva och Mamma och Pappa en stund. Sen så åkte jag till whole foods för att möta upp Amanda för hon skulle handla mat. Sen stressigt hämta Keene och hans vän på skolan. Var med dem en stund innan NuNu kom hem, sen så kom en barnvakt för jag hade blivit bjuden till min värdsfamiljsresturang. Åkte dit, hade med mig min kamera för vi hade sagt att jag kunde ta lite bilder på deras resturang. Kände hur glad jag var med kameran i handen och hur jag trivdes. Sen efter vi tagit en hel del foton, så åt jag och min värdmamma och hennes kompisar. Det jag åt (det på bilden) var super gott. 
 

The pump room

 
 
 
 
 
 
 
Idag så mötte jag och Moa upp Amanda, för att äta brunch på ett jätte mysigt ställe som ligger ungefär 2 min från mitt hus. Åt en belgisk våffla med färskabär och vaniljgrädde och drack en latte till det, blev en bra start på dagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tortoise Club

 
rt
 
 
Igår kväll så var jag och några vänner och åt på mina värdföräldraras resturang, jag som längtat att få äta en riktig köttbit, fick det äntligen. Men det bästa av allt de hade bearnaisesås, så blev riktig svensk resturang mat, med kött, pommes och bearnaisesås. Vi hade en mysig kväll! 

Old Orchard

 
 
 
 
 
 
Igår träffade jag Moa och Rebecca, var en mysig liten stund på shoppingcentret old orchard, ett jätte mysigt shoppingcenter, då det ligger som en liten shoppingby ute. Vi kollade iallafall lite affärrer, tog lite bilder, tog en fika och hade det en mysig förmiddag! 
 
 

Black and White

 
 
Allt känns mycket bättre, men känslan att jag skulle vilja hem finns kvar. Innan idag skrev jag ner mina tankar 

Varför ska allt kännas svårt, att leva och bo under samma tak är påfrestande, kanske är jag inte gjord för det, ibland känns det som man tränger sig på, även om man inte gör det. Den ständiga känslan att jag vill var någon annanstans kryper genom min kropp, men egentligen känns det inte som hemlängtan utan mer som en ångetskänsla. Men den känslan hade jag när jag bodde hemma också att jag ville därifrån. Kanske känslan alltid kommer att finnas där att man vill vara någon annanstans än vad man egentligen är. Är det för att jag inte kan leva här och nu. Ångestkänslan fyller hela kroppen och hjärnan går hundratio procent, tankar hur man vill att man ska göra. Problemet ligger nog i en själv och inte i platsen man bor på.  

 I måndags så började jag dagen med att åka med Megan och Nu-Nu till en pre-school som jag inte kommer på namnet på just nu, men den ägs av en norsk, så det hade väldigt skandiavisk syn på hur man uppfostrar barn, så besöket där gjorde att jag fick lite mer energi. Varför vi var och hälsade på där var att Nu-Nu ska börja där nästa år. Sen efter det så åkte jag och Nu-Nu hem och vi började bygga med tågräls, sen var det dags för lunch och Jag och Nu-Nu lagade pannkakor. Sen var det dag för naptime, då tog jag chansen och pratade med mamma och pappa på Skype. Sen så hämtade vi Keene. Efter vi gjort klart läxorna, så spelade jag, Keene och lilla Keene ett kortspel som var väldigt roligt. På kvällen gick jag på en Yoga klass på gymmet. 

Idag så började jag klockan tre så jag tog en lång sovmorgon och när jag vaknade såg jag några avsnitt av Revenge. Innan jag började plocka undan lite på mitt rum, för att sen ge mig till Starbucks. Skulle egentligen träffa Amanda, men hon kände sig inte bra så jag kände att jag ville komma ut från huset så tog med min dator och köpte en kaffe och kaka och snackade lite med Nermin på Facebook. Hämtade upp Keene, träffade på hans vän så vi gick till parken och sen upp till hans vän där vi spelade lite Wii. Nu-Nu och Megan kom hem och vi gick ut och åt på ett mysigt Barbeque ställe. Kom hem och gjorde varmchoklad och såg Idol. 

 

 

 

Ett ton lättare

 
 
De senaste dagarna har varit tuffa, har inte känt mig alls på topp, och kunnat börja gråta för ingenting. Jag tror det har varit för jag inte har klickat så mycket barnen och det är mitt jobb så har det varit svårt för mig. Så jag skrev ner vad jag kände och sen så tog jag och pratade med min värdfamilj och det kändes som ett ton släpptes från mina axlar, de var väldigt förstående att jag tyckt det var jobbigt och vi försökte komma på en lösning och vi kom fram till lite förändringar som vi kunde pröva, och så sa vi om det inte blir bättre efter vi har försökt så få vi se hur vi gör. 
 
Iallafall idag vaknade jag upp hos Moa, hon hade skola inne i downtown så jag åkte med henne in, och det var så skönt att komma ut från huset, då jag inte kände mig bra. Sen så var jag hemma ett tag tog det mes lungt. Sen tog jag tåget till Andersonville, som en är en liten svensk del i Chicago. Där mötte jag upp Amanda och Sofia. Så vi åt på den svenska resturangen tre kronor och jag åt en omelett med lax och grädfil med dill i, med stekt potatis till. Var så gott! Sen så gick vi in i den svenska butiken som också fanns där och jag köpte ett Marabou mjölkchoklad ( som redan är slut haha), dock så var det ganska dyrt då det var ett 100 gram och det kostade 5,46 dollar vilket är ungefär 40 kronor, men det var så värt det, så gott, kärlek till marabou mjölkchoklad. Sen så åkte vi hem till Amanda lämnade hennes bil och började promenera, vi promenareade hela vägen hem till mig vilket är ca en timmes gång. Sen vilade vi en stund i mitt rum och sen gick vi ut och åt på en sushi resurang och efter det gick vi på ett event på Victoria secret, så jag blev några underkläder rikare. 
 
 
 

Lovely Shoes

 
 
 
 Mina älskade skor har nu kommit, så tog ett par snabba bilder på dem, tyckte bilderna blev ganska häftiga. Saknat lite och fotografera mode och produkt bilder, borde göra det lite oftare kanske!. Var så rädd att skorna skulle vara för små, men de passade perfekt. 
 
 
 
 

Halloween Party

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I går så var det Halloweenfest, med Rebecca, Kristin och Moa. Vi hade väldigt roligt och roligt och se hur en riktig Collegefest var. Jag var utklädd till en dark angel. Efter en rolig kväll igår, så mår man väl som man förtjänar idag. 


Happy Halloween

 
 

I torsdags var det halloween och trick or treat som barnen hade sett fram emot hela veckan.  Det var ju även min först trick or treat, så det var en rolig upplevelse. Det var roligt att se alla barn utklädda och vissa hus hade verkligen gått all in. Dock så var det spöregn och det hade nog varit roligare om det var bättre väder, och jag hade fått fler bilder.