Hemma igen!

Nu har jag varit hemma i en och en halv vecka, och jag är glad att jag är det. Efter två jobbiga veckor har beslutet kommit till att jag åker hem. När jag var i min rematch så var det inget som kändes riktigt bra, så att komma hem var det rätta valet. Men såklart har man väldigt blandade känslor för det, ska ändå bli skönt att komma hem till familj och vänner. Men kommer sakna Chicago och mina vänner här.  Men det ska bli skönt att komma ifrån där jag bor nu iallafall. Orkar inte gå riktigt in i detalj varför jag valde att gå in i rematch och byta familj men det var huset och man att inte fick riktigt vara privat. Sen gick inte jag och barnen ihop.  Att vara Au-pair är inget enkelt jobb, de personer som tror att det är enkelt har så fel.  Det är väldigt jobbigt mentalt. Man bor med sina arbetsgivare, och man känner sig nästan aldrig ledig. Den ändå gången man verkligen känner sig ledig är när man är ute från huset. Jag ångrar absolut inte att jag åkte. Även om det har varit tufft och inte riktigt ha någon som står bakom en när man faller. Har fått stå på mina egna ben.  Fått vara med om att känna sig riktigt ensam, även om man har haft massa människor omkring sig. Det har gjort mig starkare och jag har lärt mig extremt mycket. Såklart det har inte alltid varit tufft även om de känts så har jag haft en rolig tid här och träffat underbara människor. Jag ser inte åka hem som ett misslyckande. Även om detta äventyret slut betyder inte det att jag inte kan åka på nya, det är bara upp i sadeln och bege sig ut igen!  

Har även skapat en ny blogg för att dela med mig av min kreativitet så om ni vill följa mig där så kan ni gå in på http://sandraelisabethh.blogg.se/

 

 

 

 

 


Chicago By Night!

 
 
 
 
 

2013

 

Januari

 

Letade fortfarande efter ett jobb, men såg ett litet ljus för hade bestämt mig att åka till USA. Började även praktisera på ett dagis för att få mina barntimmar så jag kunde åka. Umgicks med vänner och hade photoshoots.

 
 
 

Februari 

 

Praktiserade på dagiset, åkte på skidsemster med familjen. Höll på med min Au-pair ansökan. Umgicks med vänner. Började bli gladare efter ha fått tillbaka en vardag.

 

Mars 

 

 Praktiserade på dagiset. Höll på med min Au-pair ansökan. Umgicks med vänner. Längtade till sommaren.

 

April 

 

Min Au-pair ansökan blev klar och jag kunde börja matchas med familjer.

Sista månaden av min praktik, det började bli varmare. Gick på Justin Bieber konsert med Nermin och var allmänt lycklig. 

 

 

Maj 

Vädret var på topp, praktiserade mina sista veckor på dagiset. Umgicks väldigt mycket med vänner och festade en hel del. Tog även en tur till Ullared med några vänner!  Matchades med familjer, hittade en bra men blev inte den.

 

Juni 

Gick på en hel del studentfirande, Var fotograf på en student. Umgicks med vänner, festade och bara njöt av sommaren. Firade Midsommar Matchningarna med familjerna gick segt och jag höll på att tappa hoppet lite. Målade även en målning som jag blev väldigt nöjd med.

 

 

Juli 

Åkte till Cypern med familjen. Var mycket i Emmas stuga i Höllviken. Hade super fint väder, Festade en hel del och bara njöt av sommaren. Matchades även med min värdfamilj i slutet av juli.

 

 
 
 

Augusti 

 

Hade min sista utekväll med Emma i Sverige, Emma åkte till USA. Jag började bli nervös för att åka. Umgicks med vänner, festade, hade kräftskiva och i slutet av Augusti åkte jag till USA. Mötte trevliga nya människor. Fick Jetlag. Fick besöka New York. Träffade min värdfamilj för första gången. 

 

 

September

 

Mycket nya intryck och känslor. Upptäckte Chicago, Joggade mycket, Jobbade en hel del. Vädret var fortfarande kanon. Gick på Zoo med mitt värdbarn. Träffade nya vänner. Hade även hemlängtan. Blev besatt av The OC och såg på det varenda kväll. Var med och sprang color run. Beställde resa till New York i December för att träffa Emma. 

 

 

Oktober 

 

Vädret var fortfarande varmt. Jag jobbade på. Gick på release fest på mina värdföräldrars restaurang. Umgicks med vänner. Var Kreativ Var på Pumpkin patch med min värdfamilj. Firade Halloween. Hade hemlängtan. 

 

 
 
 

November

 

Gick på Halloweenfest, på ett collegeparty. Umgicks med vänner. Funderade på att färga håret mörkt. Talade ut för min värdföräldrar att jag inte mådde så bra där men att vi skulle försöka lite till. Firade Thanksgiving Längtade till New York. 

 
 
 

December 

 

Började bra, åkte skridskor, Hade en underbar weekend i NY med Emma. Umgicks med vänner. Färgade håret. Efter NY gick allt i bitar, mådde så kasst. Mitt flyg blev inställt. Hade världens sämsta födelsedag. Jobbade. Gick in i rematch. Firade jul med en familj jag inte kommer se om tre veckor någonsin. Blivit besviken. Velat åka hem. Haft en underbar Nyår!